Bentley Year in Infrastructure 2018

Bentley organiseert jaarlijks een groot event, Year in Infrastructure (YII),  waar ze al hun gebruikers, klanten en usergroups op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen.

Tijdens het event worden ook de jaarlijkse Bentley Awards uitgereikt. Deze Awards worden uitgereikt aan unieke en uitdagende projecten verdeeld over een groot aantal vakgebieden. De projecten die genomineerd zijn voor een Award geven een presentatie over hoe ze hun uitdagingen hebben opgelost en hoe ze in de praktijk Bentley software toegepast hebben. 

Het VNMG en het Bentley YII

Het VNMG probeert al jaren ervoor te zorgen dat ze aanhaken op de nieuwe ontwikkelingen van Bentley en daarom ook aanwezig zijn bij het Year of Infrastructure. Vorige jaar in Singapore was een brug te ver voor het VNMG, maar in 2016 toen het ook in Londen werd georganiseerd reisde het VNMG ook af met zowel bestuur als een hoop leden. Dat jaar werd gezamenlijk in een bus de reis naar Londen gemaakt en werd er veel informatie verzameld, ook was dit een zeer gezellig tripje met de leden onder elkaar.

Dit jaar wordt het event weer gehouden in Londen en heeft het VNMG ervoor gekozen om weer aanwezig te zijn. Dit om het nieuws dat in Londen wordt gebracht mee terug te nemen naar Nederland. Maar ook om de banden die begin dit jaar in Amerika (Philadelphia) met andere usergroups zijn gelegd verder uitbouwen door deze in Londen weer te spreken. Tot slot hopen we ook meer informatie over een OpenRoads Country Kit in te kunnen winnen. 

[ssba-buttons]

Geef een antwoord