Dinsdag 17 april was de jaarlijkse VIOdag met dit jaar als thema Human Factors. Vanuit het VNMG waren we ook aanwezig met een Workshop “Human Factors meten gedurende gehele ontwerpfase”. M.b.v. de bekende software pakketten binnen het VNMG hebben we iedereen meegenomen op een snelle manier om het Nederlandse Wegennet te controleren op Human Factors gehele ontwerpfase van SO tot DO. Door het samenbrengen van de ontwerpen(Revit/Microstation/etc) en verschillende disciplines kan m.b.v. Open Roads een goed inzicht worden gegenereerd wat de gebruiker ziet en beleeft. Tevens kan m.b.v. het pakket LumenRT een simulatie worden gemaakt inclusief hierbij gebruik te maken van de gegevens uit VISSIM(intensiteit/capaciteit van de weg).

 Mocht je meer interesse hebben in bovenstaande werkzaamheden tijdens de verschillende ontwerpfase schrijf je in voor de Summerschool 2018 via onze website www.vnmg.nl!!!

[ssba-buttons]

Geef een antwoord